Levertijd & minimum bestelbedrag

De gemiddelde levertijd van Drogistdeal.nl is 5 tot 10 werkdagen.

Er geldt een minimum bestelbedrag van €100Besteed minimaal €100 (excl. bezorgkosten) om je bestelling af te ronden.

  Verzendkosten

  • Nederland €9,95
  • België €15

  Retourneren

  Schade of ontbrekende onderdelen dienen binnen 48 uur te zijn gemeld bij ons per mail (info@drogistdeal.nl). Klanten hebben hebben het recht om bestellingen tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Enkel de kosten voor retour van de klant naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien gebruik maakt wordt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan drogistdeal.nl geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Formulier

  Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

  Stap 1: Vul het retourformulier in

  Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

  Stap 2: Stuur je bestelling op

  Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track & Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk voor de zending en wij willen graag misverstanden voorkomen.

  Retouradres:

  Laan van 's-gravenmade 40 Q

  2495AJ, Den Haag

  Nederland

  Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

  Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen weer op je bankrekening staat.